Wie zijn de LEO’s

Een LEO club is een groep van studerende en werkende enthousiastelingen van 18 tot 35 jaar die regelmatig bij elkaar komen om de maatschappij te helpen. We  organiseren activiteiten waarmee we goede doelen steunen. Dit kan kan een evenement zijn waarmee we geld ophalen voor een stichting, maar ook het organiseren van bijvoorbeeld een bingo avond bij een verzorgingshuis. Daarbij brengt de gezellige club je in contact met verschillende mensen, kun je je ervaringen delen en je horizon verbreden.

Wat doen de LEO’s?

Wij zetten ons in voor anderen in de samenleving door het inzamelen van geld en door vrijwilligerswerk. Enkele voorbeelden hiervan zijn fietstochten, concerten, festivals, wijnproef-avonden of gala-avonden. De LEO club biedt dan mogelijkheden die men als individu niet heeft.
Naast deze inzet voor goede doelen is er ook voldoende gelegenheid voor gezellige bezigheden als uit eten gaan, clubweekenden en –feesten binnen je LEO club maar ook tussen de LEO clubs onderling.

Wat betekent LEO?

Leadership – Experience – Opportunity

Voor het organiseren van allerlei activiteiten worden binnen de LEO club commissies gevormd, die elk hun eigen taak vervullen. Je krijgt hierin de kans om in een gemoedelijke omgeving je organisatietalent te ontwikkelen en brede ervaring op te doen. Bij de LEO’s krijg je dus alle kans om je te ontplooien waarbij je je tevens inzet voor hen die hulp nodig hebben.

We vergaderen elke tweede woensdag van de maand en doen een sociale activiteit op de vierde vrijdag van de maand.

Ben je geïnteresseerd in de Utrechtse Leo’s, wil je meer informatie of wil je lid worden? Ga dan naar de contactpagina en stuur ons een mail!