Afgelopen zaterdag hebben we boodschappend Utrecht gevraagd een extra boodschap te doen voor Voedselbank Utrecht. Met succes: maar liefst 48 kratten met houdbare producten zijn ingezameld!

In de Albert Heijn XL in Overvecht is ons eigen ‘winkeltje’ ingericht om het het winkelend publiek makkelijk te maken. Dit jaar wat extra aandacht voor producten waar de vraag groot naar is, maar die de Voedselbank minder tot haar beschikking heeft. Wasmiddel, tandpasta en andere producten in de categorie persoonlijke verzorging werden door velen afgerekend en gedoneerd in de kratten die achter de kassa’s stonden.

Een dag met een goede sfeer, enthousiasme en veel energie, zowel bij de Leo’s, de medewerkers van de Albert Heijn en het winkelend publiek!

De ingezamelde producten worden de komende periode verspreid over de tien uitgiftepunten van de Voedselbank in Utrecht. Zo’n 550 deelnemers zullen hiervan gebruik maken.

Lijkt het je leuk om aan dit soort acties een bijdrage te leveren of om een keertje kennis te maken? Neem dan contact met ons op!