Op woensdagmiddag 12 mei, De Dag van de Verpleging, rolden we de rode loper uit voor zorgcentrum Careyn Rosendael in Utrecht Overvecht. Tijdens deze zonnige middag zetten wij de verpleging en bewoners van dit zorgcentrum nog eens extra in het zonnetje!
We hebben eigen gemaakte traktaties, attenties, bloemen en complimentjes uitgedeeld aan personeel en bewoners. Zo werd het een klein coronaproof feestje met ballonnen, slingers en een spandoek gemaakt door kinderen uit de basisschoolklas van ons Leolid Sophia.
Alle medewerkers werden uitgenodigd om aan ons Rad van Fortuin te draaien. Door gulle bijdrages van lokale ondernemers en Lions Clubs hadden we bijna 100 prijzen en voor alle bewoners en medewerkers een lekkernij. De hoofdprijs was een Weber barbecue, te winnen door het aantal (op)kikkers in de vaas te raden. Verpleegster Martha gokte op 435 kikkers en zat daarmee het dichstbij de 443 kikkers. De barbecue werd dezelfde middag nog door onze leden bij haar thuis afgeleverd!

Veel dank aan alle Lions Clubs die ons hebben gesponsord: Lions Club Vleuten-de Meern, Lions Club Utrecht Host, Lions Club Utrecht Domstad, Lions Club Kromme Rijn en Stichting Help ’n Handje.

En natuurlijk veel dank aan lokale ondernemers die ons hebben gesponsord. We zijn Vocking Worst erg dankbaar voor de drie meter worst die zij beschikbaar stelden. En daarnaast veel dank aan de bloemen van SVG Kapteyn en bijdrages van Albert Heijn XL Overvecht, Albert Heijn Nachtegaalstraat, Buurtbier, ICI Paris Nachtegaalstraat en Douglas.

Foto’s door: #mediamakers VC Utrecht | Joris Louwes