Dit jaar is voor de zesde keer met succes het inmiddels legendarische bowlingtoernooi georganiseerd. Op 12 april stonden maar liefst 26 teams op de baan in Maarssen voor Stichting Leergeld. Leergeld richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen.

Strikes, spares en de nodige ballen in de goot. Allerhande technieken en outfits zijn uit de kast getrokken om de competitie aan te gaan. Want wie wil er niet vandoor gaan met de wisselbeker? Een gezellige mix aan mensen zorgde voor een energieke en sfeervolle avond. Bij het Rad van Fortuin hebben velen ook hun geluk beproeft. Een draai aan het wiel met kans op mooie prijzen, met als klapper een 30 minuten durende rondvlucht in de regio. En alle inspanning is niet voor niets geweest: uiteindelijk is een prachtig bedrag van €1800, opgehaald.

Wil je alle foto’s terugzien van de avond? Kijk dan in het album ‘Bowlingtoernooi 2018’ op onze Facebookpagina. En als je daar toch bent….geef ons meteen een like!